top of page

Hi there! Ik ben Leonie

Ik inspireer je om het leven te (be)leven

Visualiseer je even een creatieve vrouw in een camper voor je met een notebook, pen en een kop thee in haar hand. Klaar om al haar creatieve ideeën op te schrijven en uit te werken! ​

Profielfoto Zilvermint Media.png

Een kleine throwback...

Begin 2022 besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op en reed weg uit een opgeknapte camper uit 1992! Mijn voorlopige eindbestemming? Portugal! 

 

Het voelde namelijk alsof ik ‘vast’ zat. Ik wilde meer het leven gaan beleven. En het leven creëren dat bij mij past. Deze hele reis van loslaten en luisteren naar mijn hart leerde mij één ding: er valt zoveel te ontdekken in het leven! 

 

Want je kunt jouw leven leven zoals jij dat wilt! Alleen… soms kom je in die sleur terecht. Totdat je op een gegeven moment denkt: ‘is dit het nou?’

 

Wat nou als ik je zou vertellen dat genieten van het leven net buiten je eigen gestelde kaders ligt? Je moet het alleen nog gaan ontdekken! Via deze website geef ik je alle tools om meer het leven te gaan leven. Kijk je mee?

#funfacts

#1 Je kunt stellen dat schrijven mijn middle name is. Lekker journallen, lijstjes maken of het schrijven van een blog of boek: ik doe het allemaal.

 

#2 Ik ben helemaal weg van alpaca’s. Sterker nog: het is mijn eigen personal brand geworden onder vrienden en familie. Als mensen een alpaca of lama zien, denken ze aan mij! En dat is ook terug te zien in alle kaartjes, cadeautjes en knuffels die ik krijg en heb. 

 

#3 Ik ben een rasechte introvert én hoogsensitief (me-time required!), maar tegelijkertijd geniet ik ontzettend van sociaal doen én van het doen en ontdekken van nieuwe dingen. Je kunt je vast voorstellen dat ik constant aan het balanceren ben tussen deze twee elementen, haha!

Visionboard Freebie

Begin met je eigen visionboard...

Met dit e-book met 100+ ideeën 

Cursus

visionboard vibes

Visionboard voorbeeld pc 2.png

Of klik hier voor 100+ gratis ideeën voor je visionboard

Bookstore home website.png

journals & notebooks

Bookstore

Vrije Freebies

Die je helpen het leven te (be)leven

Connect with me

  • Pinterest
  • Instagram

Zilvermint Media | Kerkweg 115 | 7887 BD Erica | kvk-nummer: 66054761 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

bottom of page